Programma 2020

Maandag 6 juli tot en met vrijdag 10 juli.

Elke dag starten we op het mooie complex van Tennisvereniging LTC Startbaan als volgt:

8.45  uur Ontvangst ouders en deelnemers
9.15  uur Gezamenlijke warming-up
10.00 uur Tennisclinic deel 1
11.00 uur Pauze
11.15 uur Tennisclinic deel 2

Onder leiding van professionele tennistrainers en topspelers gaan we je de basisprincipes van het tennis bijbrengen. Hoewel basis? Misschien schuilt er wel een Federer of Nadal in jou en moeten de trainers al meteen een tandje bij schakelen. 
Wat komt er allemaal aan bod? Zo wordt er o.a. aandacht besteed aan een vlijmscherpe forehand, een vaste backhand, voetenwerk (heel belangrijk bij tennis), volleren, serveren en natuurlijk hoe je slim je tegenstander de verkeerde kant op kunt sturen.
Vorig jaar vonden de deelnemers het tennis zo leuk dat ze in de weken erna ook nog te vinden waren op het tennispark van LTC Startbaan!

13.45 uur Start dan het middagprogramma en wel als volgt:

Maandag Atletiek bij AV Startbaan
We laten je kennismaken met verschillende onderdelen als bijvoorbeeld verspringen, hardlopen, hoogspringen en hordelopen. Ben jij een all round atleet? Of ben jij de nieuwe Dafne Schippers of Usain Bolt? We gaan het ontdekken!

Dinsdag mag je kiezen tussen Golf of Beweegbox
We gaan naar de prachtige golfbaan Amsteldijk en kennismaken met het kleinste balletje van de week. We gaan afslaan, chippen, putten en ongelofelijk veel lol hebben. Hoeveel slagen heb je nodig om de golfbal in de hole te krijgen?

Vanwege het succes van vorig jaar hebben we de Beweegbox ook weer aan het programma toegevoegd. Je wordt uitgedaagd met de interactieve wandprojectie, een bobbelbaan (wat voor baan?), diverse toestellen en een heuse klimwand. We waarschuwen je wel, eenmaal binnen wil je niet meer weg….

Woensdag Honkbal bij DVH
Vangen, slaan, pitchen en sliden. Soms met een imposant masker op in een blitse outfit.
Alleen voor stoere sporters bestemd. En je kan het aan je vrienden (na)vertellen: je zal gekozen worden in één van de twee Major League of Rookie League teams. Hoe tof!

Donderdag Korfbal bij KVA
We gaan hier kijken hoe goed je je kan vrijspelen, hoe ver je kan gooien, of je met één hand kan vangen, hoe goed je je tegenstander kan volgen en of je eigenlijk wel balgevoel hebt. Ben jij een aangever of een geboren topschutter? Beide kan natuurlijk ook.

Vrijdag Hockey bij Myra
Hockey is een van meest beoefende sporten in Amstelveen, dus dat mag niet ontbreken op het programma. Wat is het verschil tussen een slag, push, flats en een scoop? Hoe moet je überhaupt die stick vasthouden? Komt allemaal goed, we gaan het je haarfijn (aan)leren.

Na het middagprogramma komen we steeds terug naar Tennisvereniging LTC Startbaan voor een verrassend eindspel.

Rond 17.00 uur worden ouder/verzorgers weer verwacht om onze sportieve kanjers op te halen.