Reële kans dat de Startbaan Sportstages doorgaan

Kinderen-juichen

We kunnen voorzichtig juichen, maar nu de overheidsmaatregelen inzake Corona versoepeld zijn en het voor de jeugd weer mogelijk is om te sporten, is de kans meer dan reëel dat de Startbaan Sportstages door kunnen gaan! Goed nieuws voor de kinderen én de ouders dus. We zullen de ontwikkelingen de komende weken nauwlettend volgen en zullen er alles aan doen om dit geweldige event, met inachtneming van de voorgeschreven maatregelen, door te laten gaan. Wordt vervolgd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s